Kijelölést tiltó kód

2016. április 30.

Életfelfogás

     Az élet egy hamar kialvó gyönyörű ajándék, amiben nincs idő egy másodperc elpazarlására sem. Nem jól mondom? Gondolj bele nem rég még édesanyád etetett a cumisüvegből és nem rég még ő kelt fel hozzád, hogy gondoskodjon rólad. Röpül az idő lássuk be és a legrosszabb, hogy egy percre sem szünetel abban, hogy teljen, akkor sem, ha örülsz, ha sírsz, ha állsz, ettől még ő nem fog megállni veled.
     Hogy érzed? Ha most el kellene menned ebből a gyorsan elalvó életből, úgy távoznál el, hogy mindent megtettél családért, barátért, szerelemért, jövőért, álmaidért? Valószínűleg te sem így feküdnél le. Hát tegyél meg mindent, amit csak tudsz. Alkoss maradandót, hogy majd ebből mások a jövőben vagy jelenben értékelhető és hasznos gondolatokat meríthessenek. Ha van egy álmod azt ne add fel, hiszen azok azért vannak, hogy valóra váltsd. S ki az, aki ebben akadályozhat? Senki és semmi. Minden fejben dől el, légy határozott! Hidd el, hogy te képes vagy mindenre, mert ez így van. NE azt mondd, hogy: megpróbálom elérni azt, hogy ne legyek ennyire az alkohol rabja. NE! HELYTELEN hozzáállás! Légy határozott és bátran merd kijelenteni, hogy te nem leszel, mégpedig egyáltalán nem leszel rabszolga. -Nyílván nem csak erre értendő.- Tanulj meg hinni magadban, ha ez menni fog, akkor valóban te leszel a legnagyobb győztes, mert képessé válsz arra, hogy amit elhatároztál azt meg is valósítsd. Semmiképpen se felejts el élni, hiszen nem lesz alkalmod újra kezdeni, hogy újra élj. Úgy létezz, hogy, aki ismer az azt tudja mondani, hogy te vagy a legyőzhetetlen, mert téged semmi sem akadályozz az álmaid elérése révén. Ha ezt elmondják rólad, akkor ismét győztél, mert valakinek pédát állítottál, hogy ő is végre tudja ezt hajtani. A torlaszokat éld meg pozitív élethelyzetnek, mert ezek fognak segíteni, hogy majd szívből értékeld azt ,amit elértél, nem beszélve arról a jó ismétlem jó tulajdonságukról, hogy rutinossá tesznek. Ha majd az életed folyamán újra szembejönne egy olyasféle ellenállás, akkor tudod, hogy hogyan győzheted le. Hapedig teljesen más, akkor meg erőt ad, hogy sokat legyűrtél már és menni fog ez is. A sorsod nincs megírva, te alakítod az életed! Te nem egy robot vagy, ami be van programozva, hogy mit tegyen. Neked van szabad akaratod.
     Te neked nem kell rabnak lenni, nem kell, hogy az akadályok rabja legyél. Az álmaid túsza lehetsz, mert csak azok az igazi álmok, amik a rabjukká tesznek, egészséges értelemben. Ne feledj el élni! Légy önmagad! Higyj magadban! Légy határozott! Legyenek vágyaid, álmaid! S tanuld meg, hogy semmi nem állhat eléd, ha pedig mégis, akkor te képes vagy leküzdeni, mert te erős és legyőzhetetlen vagy. Tartsd észben, hogy az élet minden percét, tizedmásodpercét ki kell élvezni! Hiszen az élet egy hamar kialvó gyönyörű ajándék.

Farkas Péter

2016. április 26.

Sziasztook :D
Hamarosan jön pár új vers. Illeeeetvee hamarosan indul (elvileg) egy új blogom, ami eddig nagyon jónak mutatkozik mások szerint. :) Addig is amíg nem jön a vers, új blog, addig próbáljátok ezekkel a kis versekkel elfoglalni magatokat. :3
Haliii :D
Szablon wykonany przez Jill